HTML

salsa

Fűszer az élethez - a zenéről, a táncról, a szenvedélyről, az örömről, a felszabadultságról, és persze bulihelyekről, DJ-kről, emberekről, tanulásról, kongresszusokról, hangulatokról - minderről szól a blog, néhányunk szemüvegén keresztül.
Mindenkinek, akit a salsa érint és megérint - stílustól függetlenül: vágyakozóknak, kezdőknek, haladóknak, versenyzőknek, tanároknak.

Többen szerkesztjük a blogot, s bővülnénk is: ha nem csak olvasnál, akkor szólj hozzá, ha még több mondanivalód van, akkor gyere és írj a blogra.

Salsa LA: Greg bemutatkozás >
Salserina: Judit bemutatkozás >

Friss topikok

  • petrobol: Én az a fajta vagyok, aki felkéri az új/ismeretlen lányokat is. Pl.: amikor először buliztam Szomb... (2012.11.20. 15:34) A táncparkett szélén
  • WhoTheHell: Annyit tennék hozzá, hogy igazából ők főleg timbát játszanak. www.timba.com/artists/calle-real en... (2010.09.07. 22:01) Salsa előadók: Calle Real
  • Salserina: @Booo-bi: :DDD Meg annak is betudható az elképedt nézés, hogy nincsenek hozzászokva. De ez mink... (2009.12.10. 11:47) Gondolatok az improvizációról
  • EdBoyWW: Hiánypótló blog! Magam rendkívül vájtfülű vagyok, nagyon odafigyelek arra, hogy mit hallgatok. Tá... (2009.11.29. 17:55) Slágerlista mint olyan
  • Booo-bi: Juditot öröm nézni tánc közben, sugárzik a tekintete és nagyon szép/pontos a mozgása. (2009.11.11. 10:13) A salsa és én (bemutatkozás: Salserina)

Linkblog

2009.05.05. 12:19 salsa LA

Nyári salsa bulik - rendet vágunk a káoszban

Most már mindannyian tudjuk, bezárt a tavaly nyáron sikeres Café Puerto (Hajógyári sziget), a helyén már régészeti feltárás folyik, hiszen nemsoká épül a kaszinó- és szállodaparadicsom.


Café Puerto, kép a hivatalos site-ról.

Hasonló sorsra jutott a keddi bulik helyszíne a Buddha Beach is, a site-ját jófej módon nem csak levették, hanem kiírták, hogy bezárt. (Helyén a CET Budapest épül, végre.)

 
Buddha Beach, kép a hivatalos site-ról.

Személy szerint sajnálom ezeket a helyeket, mindkét buliba jártam, jókat táncoltam, jó volt a társaság is.

Sokat lehetne írni arról, hogy mi történt a Mango Klubbal, ami most már csütörtökön van, nem pénteken. De ezt a ziccer témát most kihagyom. Vicces, hogy néhány hete még nem volt egy csütörtöki buli sem, most már 4 van. :-)

Na s persze azt is biztosan lehet tudni, hogy a nagy személyes kedvencem, Franklin Camilo vasárnapi Salsa Mania bulija nyárra szintén bezár, mint ahogy tette mindig, amikor Franklin New Yorkban van. Hiányozni fog.

 

Sokak fantáziáját megmozgatta a "piaci rés", csinálni kellene valami nyári bulit. Vegyük számba, hogy várhatóan mik lesznek, egy-két nyitóbuliról már érkezett is hír, egy-kettőre még lehet számítani a józan ész alapján.

Kis hazánkban egyelőre minden a DJ-k körül forog, hiszen a - hál' az égnek - gyorsan bővülő salsa szcéna "ellátására" jelenleg nincs elég DJ. Ki kell mondjuk, ez van. "Történelmi" okai is vannak, hogy egyelőre csak egy kifejezetten bulikra szakosodott, iskoláktól, DJ-ktől független márka létezik, a SalsaLovers. Nem rejtőzködöm, én csinálom. :-)

Illetve van egy másik is, a már sokat emlegett Café Puerto - Caribbean Nights, ami DJ  Alannal függ össze szorosan.

Csak, hogy a témánál maradjunk, Alan még nem terítette a lapjait, a Café Puerto Facebook oldalán is csak annyi van, hogy Coming soon. Az biztos, hogy Alan egyelőre Reggaeton Partykban nyomul.

Adalberto már nyilatkozott, ő fogja vinni a Tát és Esztergom között (Budapesttől 45km) megnyitott Palm Beach bulijait. Péntek-szombat, nyitás június 15-én.

Enrique is letette a voksát a Rio mellett, ott keddenként lesz latin buli. Kíváncsi vagyok, milyen lesz.

Ez havonta egyszer ütközni fog a Barto y Beige által ma (május 5.) debütáló A38 Salsa bulival. Szintén kedden, havonta egyszer.

Eddig a szinte biztosan tudható dolgok, most jöjjenek a sejthetőek.

Az szinte bizonyos, hogy nyárra bezár a Szilvuplé. Eddig legalábbis mindig ez volt nyáron.

Helyette szerintem Aréna tetőterasz lesz. Talán hétfő-szerdán. Vagy lehet, hogy hétvégén is, tavaly ilyen próbálkozások is voltak. De lehet, hogy lesz salsa buli a Műjégen - tavaly Juventus Plázsnak hítták, mint régen, a hétvégén. A két nem biztos dolgot, Alan programját és a nem biztos helyet (Műjég) összeköthetjük? Tényleg nem tudom, ezt majd a következő hetek, napok eldöntik, kíváncsian várom, hol lesz még buli.

Illetve, egy valamit még tudok (sejtek), de azt most még nem mondom el, nagy durranás lesz. :-)

 

 

6 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://salsa.blog.hu/api/trackback/id/tr141103967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

el Tiburón 2009.05.06. 02:09:31

Kis kiegésztés:

1. Puerto lesz a hajógyárin, csak nem ott, ahol tavaly.

2. A Mango Club határozatlan ideig szünetel, nem teszik át csütörtökre. A Fáklya klubban(itt volt a Mango) péntekenként Orlando csinál bulit Conga Club néven, ismeretlen DJ-vel. :S

3. A Rio keddenként be van tervezve, május 12-vel indul.

4. Plage (műjég) biztosan nem lesz.

Tehát ami eddig fix nyárra Bpesten:

KEDD
Rio - DJ Enrique

CSÜTÖRTÖK
Szecskakert - DJ Tombao (nyári szünetet ők is tartanak, ennek pontos dátuma még nem fix)
Day to Day - Greg

PÉNTEK-SZOMBAT
Puerto - DJ Alan

VASÁRNAP
Erzsébet téri salsa


ciao

el Tiburón 2009.05.06. 02:11:06

Fentieken kívül van még pár, jelenleg még nem publikus szerveződés, azokról is időben küldök értesítést mindekinek wiwen, satöbbi...

Egy biztos: idén nyáron is el leszünk látva minden napra. :)

Gáb-orom 2009.05.06. 03:33:30

Aréna Plaza szombatonként fix. Legalábbis a honlap szerint.
Franklin tervez pár szabadtéri
bulit, tavaly a Margitszigeten volt.
Az Erzsébet téri az milyen? Nem voltam még ott.
A Rio az nagy ötlet.

Na, akkor mégegyszer ami fix:

KEDD
Rio - DJ Enrique

CSÜTÖRTÖK
Szecskakert - DJ Tombao (nyári szünetet ők is tartanak, ennek pontos dátuma még nem fix)
Day to Day - Greg

PÉNTEK-SZOMBAT
Puerto - DJ Alan

SZOMBAT
Aréna Plaza

VASÁRNAP
Erzsébet téri salsa

el Tiburón 2009.05.08. 01:44:39

@Gáb-orom: most kivételesen szombaton lesz du 4-kor.
gyere :)

Mojito_Junior 2009.05.12. 14:46:57

Sziasztok,

a szombati Aréna Plaza az tuti? Mivel én a szerdákról tudok.. a honlap megtévesztő, lévén ott még a bentik időpontja van fönt és az tényleg szombatonként van..

salsa LA 2009.05.12. 15:17:31

A szombati Aréna Plaza az beltéri buli, a teraszt még nem kommunikálták.
Mindig itt jelenik meg a friss összefoglaló, most épp ezen a linken:
salsa.blog.hu/2009/05/10/salsa_bulik_2009_majus
süti beállítások módosítása